Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuisfamilie in samenwerking met Present Doetinchem

Samenwerken voor een prachtig resultaat!

Vanuit de vestiging van Stichting Present in Doetinchem is een leuk bericht binnengekomen over een onlangs uitgevoerde verhuizing binnen de Verhuisfamilie. Via de Verhuisfamilie hebben Stichting Present en Mondial Veldhoen Verhuizingen in samenwerking de verhuizing van een alleenstaande moeder en dochter uitgevoerd.

verhuisfamilie mondial movers

Stichting Present en de Verhuisfamilie zorgen door een goede samenwerking iedere keer voor mooie resultaten voor de eenzame en minvermogende burger in onze samenleving die op het punt staat te verhuizen. Zo ook afgelopen week.

Een dag voor de officiële verhuizing zijn 2 flexwerkers nog druk bezig om de kinderkamer van het huis op de nieuwe locatie te schilderen. Eén van de laatste klussen voordat de spullen van moeder en dochter verhuist kunnen worden naar de nieuwe locatie en zij met een gerust hart thuis kunnen komen.

Vrijwilligers hebben in samenwerking met de Verhuisfamilie, de buurtcoach in Doetinchem en Mondial Veldhoen Verhuizingen de complete verhuizing uitgevoerd. Met dank aan alle vrijwilligers, kunnen moeder en dochter nu een nieuwe start maken.