Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuisfamilie in Rotterdam

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen heeft voor de tweede keer dit jaar een verhuizing geheel belangeloos uitgevoerd voor de Verhuisfamilie. Een alleenstaande vrouw verhuisde binnen Rotterdam naar een nieuwe woning. Het goede doel de Verhuisfamilie is er speciaal voor mensen die door omstandigheden genoodzaakt zijn om te verhuizen, maar niet de financiële middelen en het sociale netwerk hebben om dat te regelen.

Verhuisfamilie in Rotterdam: mogelijk gemaakt door Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen

Via een hulpverlener kan er aanvraag ingediend worden bij de Verhuisfamilie. Dit is een samenwerkingsverband tussen de Organisatie voor Erkende Verhuizers (waar de Mondial verhuisbedrijven voor gecertificeerd zijn) en stichting Present, een landelijke vrijwilligersorganisatie. Stichting Present helpt in het voortraject: de lokale afdelingen beoordelen de aanvragen en ondersteunen de hulpvrager. Samen met de professionals van de Erkende Verhuizers vormen zij de ‘familie’ die in sommige situaties hard nodig is. Verhuizen is een vak en juist met de inzet van Erkende Verhuizers, zoals Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, is het mogelijk om de inboedel snel en zorgvuldig over te brengen.

Mondial Movers Foundation

De Verhuisfamilie is één van de acties waar de Mondial verhuisbedrijven zich voor inzetten. Vanuit de Mondial Movers Foundation zijn er namelijk nog meer initiatieven in het kader van armoede- en eenzaamheidbestrijding. Lees meer over de activiteiten van de Foundation.