Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Verhuisfamilie actief in Utrecht!

De Verhuisfamilie, de door Mondial Movers in 2014 gelanceerde goede doelen stichting, heeft een verhuizing in Utrecht uitgevoerd met ondersteuning van Mondial VSN Verhuizingen en het Buurtteam Kanaaleiland Noord, die de aanvraag voor de verhuizing voor hun cliënt hebben ingediend.

verhuisfamilie mondial movers

Mondial VSN Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Houten, heeft haar diensten ter beschikking gesteld aan de Verhuisfamilie, waardoor er samen met de vrijwilligers, een compleet verzorgde verhuizing is uitgevoerd. Al vroeg in de ochtend reed de verhuiswagen van Mondial VSN Verhuizingen de straat in om de verhuizing uit te voeren. Vanuit de woning aan de Spaaklaan is de inboedel van de hulpvrager verhuist naar de nieuwe woning aan de Bazuin hof in Utrecht.

Door de goede voorbereiding en de ondersteuning van de vrijwilligers, die door de hulpvrager zelf beschikbaar gesteld waren, is de verhuizing soepel verlopen. Stichting De Verhuisfamilie heeft deze verhuizing in samenwerking met mevrouw Azaaj, hulpverlener bij het Buurtteam Kanaaleiland Noord in Utrecht, in kaart gebracht.

De Verhuisfamilie zorgt samen met alle betrokken partijen, iedere keer voor mooie resultaten voor de eenzame en minvermogende burger in onze samenleving die op het punt staat te verhuizen. Sheila Kloppert, kwartiermaker van Stichting De Verhuisfamilie is trots dat door de goede samenwerking en de welwillendheid van de verschillende partijen, de cliënt professioneel verhuisd kon worden, met ondersteuning van verzorgende vrijwilligers.