Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Verhuisfamilie: geslaagde verhuizing in Leiden

Met een team van vrijwilligers van stichting Present en een chauffeur/verhuizer van Mondial Verhuisbedrijf Henneken, is er in no time een verhuizing uitgevoerd voor de Verhuisfamilie. Vanuit dit goede doel worden mensen ondersteund die door omstandigheden moeten verhuizen, maar niet de financiële middelen en het sociale netwerk hebben om dit zelf op te pakken.

Verhuisfamilie in Leiden
De Verhuisfamilie in Leiden.

De Verhuisfamilie is een samenwerkingsverband van Erkende Verhuizers en stichting Present (landelijke vrijwilligersorganisatie). Een aanvraag voor ondersteuning kan ingediend worden door een professionele hupverlener. Daarna kijkt de lokale afdeling van Present of het mogelijk is om een verhuizing te organiseren.

Verhuisfamilie in Leiden

Voor deze verhuizing werd er contact gezocht met Mondial Verhuisbedrijf Henneken. In het verleden hebben zij eerder belangeloos meegewerkt met de Verhuisfamilie, en ook deze keer was het mogelijk om een verhuisdatum in te plannen. Het voordeel is dat er een professionele verhuizer aanwezig is en alle benodigde hulpmiddelen er zijn.

Op de verhuisdag was er vanuit Present een team van vrijwilligers aanwezig om mee te helpen. Dit team werd gevormd door leden van de studentenvereniging ALSV Quintus.
Na afloop ontving Present een berichtje van de hulpvrager: meneer was erg dankbaar voor alle hulp.

Mondial Movers Foundation

De Verhuisfamilie maakt onderdeel uit van de Mondial Movers Foundation. Deze stichting is opgericht door de Mondial verhuisbedrijven. Het doel is om op een structurele manier armoede en eenzaamheid te bestrijden.