Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Verhuisfamilie actief in het hoge Noorden

DINSDAG 17 MEI JL. HEEFT MONDIAL FRIESLAND VERHUIZINGEN, DE VRIENDELIJKE VERHUIZER UIT LEEUWARDEN, SAMEN MET DE STICHTING PRESENT, PROFESSIONELE ONDERSTEUNING GEBODEN BIJ EEN VERHUIZING VOOR DE VERHUISFAMILIE.

Verhuisfamilie verhuizing Mondial Movers

De Verhuisfamilie ontving via de stichting Present Heerenveen de aanvraag voor deze verhuizing. Projectbegeleidster Tryntsje Dijkstra heeft samen met een hulpverlener van Limor Friesland en de cliënt zelf, de verhuizing in kaart gebracht. Vervolgens werd de hulp ingeroepen van De Verhuisfamilie.

Na een goede voorbereiding tussen De Verhuisfamilie, het verhuisbedrijf, Present Heerenveen en Present Leeuwarden, werd de verhuizing gepland op de dag na Pinksteren.

Rond half elf ’s ochtends arriveerde Mondial Friesland Verhuizingen op het oude adres bij een woonvoorziening in Leeuwarden. De verhuiswagen en de twee verhuizers waren ruim op tijd. De vrijwilligers  waren nog niet ter plekke, maar de verhuizers wisten van aanpakken en het inladen was snel klaar.

De verhuizing van Leeuwarden naar Heerenveen verliep snel en soepel en voor de afgesproken tijd was de verhuiswagen op het nieuwe adres. De groep vrijwilligers van de Rabobank die zich hadden aangemeld bij Present, werden gebeld en waren snel ter plekke. De vrijwilligers hielpen onder andere mee met het verhuizen, pakten dozen uit en hingen lampen op.

Nog geen vier uur na aanvang, stond de volledige huisraad inclusief het aquarium in het huis op het nieuwe adres in Heerenveen. De cliënt en de hulpverlener van Limor hebben aangegeven erg tevreden te zijn. Naar zeggen, verliep de verhuizing: ‘professioneel, snel en met voldoende mensen’.

De Verhuisfamilie zorgt samen met alle betrokken partijen, iedere keer voor mooie resultaten voor de eenzame en minvermogende burger in onze samenleving die op het punt staat te verhuizen. Sheila Kloppert, kwartiermaker van Stichting De Verhuisfamilie is trots dat door de goede samenwerking, deze hulpvrager met ‘warme’ ondersteuning, professioneel verhuisd is.