Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuisdozen vormen indrukwekkend decor

Winnaar van het Leids Cabaret Festival, Thijs van de Meeberg, heeft in zijn voorstelling een wel heel speciaal decor! Het podium staat vol met een muur van verhuisdozen.

verhuisdozen mondial movers

Een goed begin van de voorstelling “Vleesgeworden”, waarin de cabaretier een ongekende energie, theatraliteit en originele humor combineert en de puzzelstukjes van zijn gelaagde vertelling aan het slot mooi in elkaar vallen.

Een overrompelende vertelling, aldus de jury en het publiek. Mondial Movers vindt dat het podium er ook mag wezen, de cabaretier heeft voor zijn decor 100 verhuisdozen opgestapeld. Deze muur van dozen was erg indrukwekkend blijkt uit het juryrapport: “hij heeft met zijn dozenmuur een fraai podiumbeeld te pakken”, aldus de Jury.

Van de Meeberg zal de komende maanden samen met de andere medefinalisten nog in verschillende Nederlandse theaters zijn voorstelling tonen. En de verhuisdozen van Mondial Movers gaan natuurlijk mee op reis.

Leids Cabaret Festival

Het VARA Leids Cabaret Festival is dit jaar voor het 37e jaar een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Gevestigde namen zoals Javier Guzman, Sanne Wallis de Vries en Dolf Jansen begonnen hun carrière op het toneel van de Leidse Schouwburg.