Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuiscontract verlengd

Het verhuiscontract tussen inkooporganisatie Intrakoop en zorgverhuizer Mondial Movers is met 3 jaar verlengd.

verhuiscontract mondial movers

Zowel directeur Frank Kaptein van Intrakoop als directeur Tom Stuij van Mondial Movers zijn verheugd dat zij het nieuwe verhuiscontract mochten ondertekenen. De eerdere overeenkomst tussen de beide organisaties bleek erg succesvol, reden om opnieuw een overeenkomst aan te gaan.

Enige tientallen zorginstellingen uit het hele land maken inmiddels gebruik van de speciale kennis van de zorgverhuizers van de Unit De Zorg van Mondial Movers. Mondial Movers bestrijkt het hele land vanuit 28 lokale vestigingen, die voor de zorginstellingen centraal worden aangestuurd door de speciale Unit De Zorg op het kantoor in Alblasserdam. Het bedrijf is vooral bekend doordat de verhuizers de unieke opleiding tot zorgverhuizer hebben gevolgd.

Naast verhuizingen zijn aan het nieuwe contract extra diensten toegevoegd, zoals project- en verhuismanagement, facility warehousing en het diepte reinigen van meubilair.

Intrakoop en Mondial Movers denken met het nieuwe contract tegemoet te komen aan de wens van zorginstellingen om, in deze voor hen zo bijzondere tijden, alert te kunnen reageren op wijzigingen door de inzet van de specialisten van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland.