Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuiscontract van Deltares binnengehaald

Update —  Verhuiscontract met Deltares afgesloten! —

Verhuiscontract mondial movers

Verhuisbedrijf Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen uit Delft heeft het verhuiscontract van Deltares 2013 – 2015 toegewezen gekregen. Er waren 3 partijen in de race voor dit contract.

Op basis van het ’totale concept’ heeft het verhuisbedrijf, dat onderdeel is van Mondial Movers, de voorkeur gekregen. Het contract omvat alle verhuizingen ten behoeve van Deltares in Delft en Utrecht. Vanwege gepleegde nieuwbouw op de locatie Rotterdamseweg in Delft, zullen daar veel verhuisactiviteiten plaatsvinden vanaf de zomer 2013. De offerte is door Chris van Buuren, de eigenaar van Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen, geschreven. Commercieel directeur van Mondial Movers, Marcel de Waal, heeft de schouw in Utrecht bijgewoond en Chris bijgestaan met belangrijke informatie. Het contract zal deze week worden ondertekend.

Deltares is een onafhankelijk toegepast kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Wereldwijd werken ze aan slimme innovaties, oplossingen en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij.