Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

verhuiscontract ROC Midden Nederland in Utrecht

Mondial Movers en ROC Midden Nederland

Directeuren Marc van der Klok en Tom Stuij bezegelen contract met handdruk
Directeuren Marc van der Klok en Tom Stuij bezegelen contract met handdruk

ROC Midden Nederland, met vestigingen in de provincie Utrecht, heeft onlangs een meerjarige overeenkomst gesloten met Verhuisbedrijf Mondial Movers. ROC Midden Nederland heeft meer dan 30 locaties in gebruik waar zo’n 1.800 medewerkers het onderwijs verzorgen voor ongeveer 24.000 studenten.

Dat de gebouwen continue aangepast moeten worden aan de veranderende eisen zal een ieder duidelijk zijn en als er dan ook altijd wel ergens een grote nieuw- of verbouw aan de gang is, dan is het logisch daar een goede verhuispartner bij te zoeken.

Via een Europese Aanbesteding is uiteindelijk gekozen voor Mondial Movers, het grootste verhuisbedrijf van Nederland, vanwege de bewezen ervaring als verhuizer binnen het onderwijs en natuurlijk het goede financiële voorstel.

Marc van der Klok, Directeur Facilitair Bedrijf ROC Midden Nederland en Tom Stuij, Algemeen Directeur van Mondial Movers, hebben hun handtekening gezet onder het meerjaren contract. Tijdens de ondertekening waren beide partijen het al eens, er wordt uitgekeken naar een goede samenwerking!

De vestiging van Mondial Movers in Houten, Mondial TSN Groep, zal de dagelijkse contacten met het ROC Midden Nederland onderhouden, terwijl evaluatie, administratie en begeleiding van het contract zal plaatsvinden vanuit het hoofdkantoor van Mondial Movers in Alblasserdam.