Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuiscontract Provincie Zuid Holland met Mondial Movers Den haag

Verhuiscontract Provincie Zuid-Holland

Een contract tekenen blijft een serieuze klus voor de heren Geense en Stuij van Mondial Movers
Een contract tekenen blijft een serieuze klus voor de heren Geense en Stuij

Na een selectie via een Europese Aanbesteding, heeft de Provincie Zuid-Holland een meerjaren verhuiscontract gegund aan Mondial Movers. De vestiging van verhuisbedrijf Mondial Movers in Den Haag, Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, zal in hoofdzaak betrokken zijn bij de werkzaamheden, die voornamelijk plaatsvinden in en rondom het Provinciehuis in Den Haag.
Het contract omvat het verhuizen van alle inboedel in en tussen de panden die de Provincie in gebruik heeft en heeft een looptijd van 4 jaar. De ondertekening van het contract vond plaats in het Provinciehuis in Den Haag, waarbij zowel de heer Geense (namens de Provincie Zuid-Holland) als Tom Stuij (namens Mondial Movers) de benodigde handtekeningen en parafen mochten zetten.

De Provincie Zuid-Holland vormt een bestuurlijke schakel tussen de rijksoverheid en de gemeenten in de provincie. Provinciale Staten (55 leden) vormt het algemeen bestuur van de provincie. Het dagelijks bestuur, het college van Gedeputeerde Staten, bestaat uit vijf gedeputeerden en de Commissaris van de Koningin.
De ambtelijke organisatie bestaat uit ongeveer 1.750 medewerkers. De dagelijkse leiding van de ambtelijke organisatie berust bij het Directieteam. Het Directieteam bestaat uit de directeuren van drie directies en wordt voorgezeten door de provinciesecretaris. Het Directieteam, de afdelingen en de bureaus dragen zorg voor een effectieve ambtelijke ondersteuning van het provinciebestuur met betrekking tot lopende zaken, integrale beleidsopgaven, strategische vraagstukken en integrale bedrijfsvoering opgaven.

Mondial Movers is het grootste verhuisbedrijf van Nederland en beschikt over 28 vestigingen, strategisch verspreid door het hele land. Als enig verhuisbedrijf in Nederland is Mondial Movers toegelaten als lid van de OMA (Office Moving Alliance), de wereldwijde organisatie van Kantoor- en Projectverhuizers.