Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuisbedrijf ontvangt award voor Vriendelijkste Taxateur

Op 15 april ’16 heeft Mondial Vlugo Verhuizingen uit ‘s-Hertogenbosch een award ontvangen voor de vriendelijkste taxateur.

verhuisbedrijf mondial movers award vriendelijkste taxateur

Alle Erkende Verhuizers in Nederland vragen hun klanten na afloop van de verhuizing om een enquêteformulier in te vullen. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, kan daaruit aflezen waar binnen de organisatie de klant te maken krijgt met de vriendelijkste taxateurs.

Taxateurs staan dagelijks in contact met de klant en geven een eerste indruk van het verhuisbedrijf. Het spreekt daarnaast voor zich dat de taxateurs erg belangrijk zijn bij het beoordelen van de juistheid van de uit te voeren verhuizingen. Een geslaagde verhuizing begint met de vakkennis van de taxateur.  In de enquêtes is de opstelling van de taxateur richting de klant dan ook een belangrijk onderdeel.

Op basis van de antwoorden van de klanten en een onderlinge puntenverdeling tussen alle vestigingen van Mondial Movers is er een rangschikking gemaakt van de top 3 van de meest vriendelijke taxateurs. Mondial Vlugo Verhuizingen wist beslag te leggen op de tweede plaats.

Tijdens de jaarvergadering mocht Algemeen directeur Tom Stuij van Mondial Movers de Award aan Marc van den Elzen van het verhuisbedrijf overhandigen.