Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

VerhuisApp nu in Engels en Nederlands beschikbaar

Mondial VerhuisApp nu geschikt voor samsung 3 en 4

Verhuisapp voor uw verhuizing snel en makkelijk een offerte aanvraag

De Mondial VerhuisApp is inmiddels een geworteld fenomeen geworden in de verhuiswereld. Meer en meer relaties ondervinden het gemak van het gebruik van de App.

Zeker het feit dat je als gebruiker volledig zelfstandig en op ieder gewenst moment een 100% geldige en reële offerte voor een verhuizing kunt aanvragen spreekt aan. Veel families die gaan verhuizen zien er tegenop een offerte aan te vragen als ze eigenlijk alleen een tariefindicatie willen ontvangen omdat ze geen idee hebben wat een verhuizing kost. Nu zijn er sites die een indicatie beloven, maar in de praktijk zal de daadwerkelijke verhuisprijs afwijken en zelfs in veel gevallen beduidend hoger uitkomen. Andere sites van verhuisbedrijven beloven snel een offerte, maar dan moet er wel eerst een taxateur langskomen om de verhuizing te inventariseren. En als je als gebruiker deze vraag stelt op een ‘offerte’site, dan staan er zomaar 8 verhuisbedrijven op de stoep en zit je als klant 3 avonden koffie te drinken met taxateurs.

Met de VerhuisApp kan de klant zelf foto’s maken van de woning en die, gecombineerd met een aantal basisgegevens, doorsturen naar Mondial Movers. De taxateur van Mondial Movers kijkt, vanachter z’n bureau, hoe groot de verhuizing zal zijn en berekent de verhuisprijs.
Het is een vaste prijs, waarbij de klant zelf nog aan kan geven of er extra werkzaamheden zoals inpakken, en montage van grote meubelen of het ophangen van lampen, door de verhuizer uitgevoerd moeten worden. Ook voor de extra’s ontvangt de aanvrager een vaste prijs.

En dat alles binnen 48 uur nadat de offerte is aangevraagd! Vaak al sneller, maar dan moet er geen weekend in het spel zijn.

De verhuisApp is beschikbaar voor IOS en Android en past de taal automatisch aan de smartphone of tablet aan. Nederlands is Nederlands en alle andere talen worden beantwoord in het Engels.

Door de laatste update is het ook mogelijk geworden om foto’s op een correcte wijze te versturen via een Samsung 3 of Samsung 4 smartphone.