Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Veiligheid op de werkvloer

Mondial Joh. Van Buuren Verhuizingen te Delft transformeert voor twee dagen in een opleidingscentrum. Maar liefst 19 medewerkers van vier Mondial verhuisbedrijven namen op 24 en 25 november jl. deel aan de Incompany training Basisveiligheid VCA en VOL VCA voor leidinggevenden. De training werd gegeven door VCA Nederland.

Chris van Buuren (eigenaar Mondial Joh.Van Buuren) is enthousiast. Zelf nam hij deel aan VOL VCA: “De eerste cursusdag vloog voorbij. De docent hield het tempo er goed in en wist op de juiste momenten een pauze in te lassen zodat de concentratie hoog bleef. Verhuizers zijn het niet gewend om in de schoolbanken te zitten, maar er is hard gewerkt om de stof eigen te maken. Dag één deden de deelnemers aan VCA Basis examen. VOL VCA deelnemers deden dag twee examen.

VCA is een begrip als het gaat om veiligheid op de werkplek. De afkorting VCA staat voor: Veiligheids – Checklist – Aannemers. Niet voor niets wordt er vaker en vaker gevraagd om een VCA diploma als men op risicovolle projecten aan het werk is. Onze opdrachtgevers mogen erop kunnen vertrouwen dat het risicovolle werk wat zij uitbesteden ook op een veilige manier wordt uitgevoerd. Daarom besteden de Mondial Verhuisbedrijven veel aandacht aan veiligheid op de werkplek.

Mondial De Haan, Mondial De Graaf, Mondial van der Velde ’t Veentje en Mondial Joh. Van Buuren
hebben er samen 5 VCA Basis en 8 VCA Vol – gediplomeerden bij.