Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Van verhuisdeken tot designertas

Bij designertas denk je niet direct aan een oerdegelijk vak als verhuizen. Ontwerpster Marlies Kock weet de twee samen te brengen en exposeert haar creaties in de expositieruimte van Stravi, onderdeel van Mondial Eduard Strang Verhuizingen. Van vrijdag 12 november tot en met zondag 19 december zijn o.a. bijzondere verhuisdekencreaties te bewonderen. 

Designertas van Mondial Movers met verhuisdeken gemaakt

VanDekens
Kock ontwerpt onder de naam VanDekens unieke designstukken variërend van omslagdoeken, kussen, tassen en laptophoezen. De naam verklapt het al, de producten zijn gemaakt van recyclede dekens. Verhuisdekens wel te verstaan. De unieke handgemaakte musthaves zijn verfraaid met kantjes en randjes.

Recycling op zun top
Een verhuisdeken an sich is gemaakt van stukken gerecyclede stof. Dat verklaart alle vrolijk gekleurde spikkels die overal op de dekens te zien zijn. De ontwerpster weet handig gebruik te maken van de kleurrijke verhuisdeken. Na een lange loopbaan als verpakkingsmateriaal te zijn ingezet bij verhuizingen worden de dekens opnieuw gerecycled. Dit keer als een designerstuk. Komt tot zien!

Expositie BoschBrand
Marlies Kock maakt deelt uit van een collectief van zestal Bossche ontwerpers die onder de naam BoschBrand hun bijzondere cadeaus aan de man brengen. De producten zijn te koop via het gelijknamige E-warenhuis: www.BoschBrand.nl; en te zien bij Stravi. Stravi Vitrines opent haar deuren op vrijdag en zaterdag 12 nov. t/m 18 dec van 13.00 tot 17.00 uur. Ook op zondag 12 dec. en 19 dec. van 13.00 tot 17.00 uur is de expositie geopend.

Stravi
De Ketting 6, Vught