Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Van Schelluinen naar Karpathos verhuizen

Met de blauwe verhuisfiets Mondial Movers

Mevrouw Schregardus uit Schelluinen en Joop van Santen van Mondial Waaijenberg Verhuizers uit Ede maken een rondedansje bij de overdracht van de originele Mondial Movers fiets.

De familie Schregardus heeft de fiets gewonnen tijdens een bezoek aan de Emigratiebeurs en nu ze gaan verhuizen naar Karpathos in Griekenland is het zaak de fiets mee te geven met het verhuisbedrijf van hun keuze: Mondial Waaijenberg Verhuizers. Dat is ook een betere keuze dan het hele traject zelf te moeten fietsen.

Mondial Waaijenberg Verhuizers is een van de in internationale verhuizingen gespecialiseerde vestigingen van Mondial Movers. Dagelijks verhuizen er zo’n 20 families met Mondial Movers naar hun nieuwe woning en het is daarmee het grootste verhuisbedrijf van Nederland.

De familie Schregardus heeft ongetwijfeld voor Karpathos gekozen omdat het bekend staat als een van de meest lieflijke eilanden van Griekenland en er is zelfs een speciale website (www.karpathos.nl) die volledig gevuld is met informatie over het mooie eiland.