Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Van der velde verhuizingen den haag wint MKB duurzaamheidsprijs

In ontvangst nemen van de Award als winnaar van de MKB Duurzaamheidsprijs 2013.

Grote vreugde bij Leon van der Velde en Robert Medenblik na het in ontvangst nemen van de Award als winnaar van de MKB Duurzaamheidsprijs 2013. De prijs werd overhandigd door wethouder Rabin Baldewsingh van Den Haag.

De jury, welke beoordeeld heeft op de criteria People, Planet, Profit, Innovatie en Balans, heeft unaniem besloten dat de Haagse vestiging van Mondial Movers de winnaar is. Motivatie voor deze unanieme keuze is op het gebied van People dat het verhuisbedrijf de 5 factoren voor duurzame inzetbaarheid volgt voor zijn personeel (betrokkenheid, organisatie, gezondheid, ontwikkeling en periodiek onderzoek). Met het project “Verhuizers Voorop” in samenwerking met de Gemeente Den Haag worden werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt opgeleid en ingezet. Ook is Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen een erkend leerbedrijf waardoor jeugdige leerlingen uit het MBO en VMBO stage ervaring kunnen opdoen.

Het bedrijf zet zich in voor elektrische mobiliteit door de inzet van meerdere volledig elektrische voertuigen. Elektrische trucks zijn een grote investering maar hierdoor heeft het verhuisbedrijf duurzaamheid onderdeel gemaakt van de bedrijfsvoering. Diverse verhuizingen zijn al volledig elektrisch uitgevoerd in de regio, waaronder de verhuizing van 5.000 ambtenaren van de Ministeries van Binnenlandse Zaken en Veiligheid en Justitie.

Duurzaamheid is totaal verweven in de diensten die het bedrijf levert. Door het delen van kennis, het fungeren als ambassadeur voor duurzaamheid bij regionale activiteiten en het bijwonen van discussies over bijvoorbeeld luchtkwaliteit, is Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen een voorbeeld voor andere MKB-bedrijven. In alle bescheidenheid werkt het personeel van het verhuisbedrijf aan een betere wereld. Het zijn betrokken doeners, en als het over duurzaamheid gaat is het enthousiasme aanstekelijk en de toekomstvisie doelgericht.