Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

‘Vriendelijk, vakbekwaam, netjes en voorkomend’

“Wat mij betreft mag u de slogan ‘de vriendelijke verhuizer’ aanvullen met: vakbekwaam, netjes en voorkomend.” Deze prachtige reactie werd gestuurd door een klant van verhuisbedrijf Mondial Movers. Onze medewerkers werken dagelijks met veel passie. Verhuizen is tenslotte het mooiste vak van de wereld!

compliment verhuisbedrijf Mondial Movers vakbekwaam

Proosten op een geslaagde verhuizing!

Het doel is niet alleen om spullen van A naar B te brengen, maar om de klant te ontzorgen. Regelmatig krijgen we van de klanten positieve reacties. Hieronder een kleine greep uit de reacties.

‘Voortreffelijk’

Mondial Movers International werd ingeschakeld door Hilary Darby voor haar verhuizing van het Verenigd Koninkrijg naar Nederland. “Ik ben zeer tevreden met jullie zorgzame, vriendelijke, efficiënte en professionele manier van werken. Met Mondial was verhuizen minder stressvol. De jongens waren beleefd, opgewekt en sociaal.

De familie van Rooijen verhuisde van Wezep naar Ermelo. Mondial Kattenberg verzorgde deze verhuizing. “Deze verhuizing was voor ons best een hele opgave. Echter, met uw medewerkers, ging het de afgelopen twee dagen werkelijk voortreffelijk. Alles liep gesmeerd. Hoe zwaar sommige antieke kasten ook waren. Dit alles onder leiding van voorman Bart (een vakman) die alles met weinig woorden prima organiseerde. Wat mij betreft mag u ‘vriendelijke verhuizer’ aanvullen met: vakbekwaam, netjes en voorkomend.'”

Henk en Ina verhuisden met Mondial Oostland Verhuizing naar Spanje: “Wij willen de Mondial Waaijenberg groep en met name de chauffeur Adrie bedanken. Het was spannend of hij met de vracht boven kon komen. Deze man, Adrie, verdient een bonus! Het was een perfecte verhuizing.”

Mondial Eduard Strang Verhuizingen verzorgde onlangs een verhuizing naar Milaan. “We zijn over! Complimenten voor Rob en Job voor hun attente en zorgvuldige manier van werken. Over de gehele operatie van opslag, inladen en het vervolg zijn we zeer tevreden. De mogelijkheden voor overleg en samenwerking vonden we steeds constructief en plezierig. Dit gaf vertrouwen in de voor ons ingewikkelde verhuizing.”

Overzicht vestigingen Mondial Movers

Verhuisbedrijf Mondial Movers heeft vestigingen door heel Nederland. De vestigingen van Mondial Movers zorgen voor een perfecte operationele uitvoering van de verhuizing. Offerteaanvragen en opdrachten voor (inter) nationale verhuizingen kunnen worden gericht aan Mondial Movers in Alblasserdam. Via [email protected] of het reactieformulier op de website.