Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Unit4 automatisering gaat verhuizen met Mondial R. Vlot uit Sliedrecht

Unit4 sluit succesvolle projectverhuizing af

Unit4 automatisering gaat verhuizen met Mondial R. Vlot uit Sliedrecht

Frank Laven en Piet van der Wal na afloop van de klus

Frank Laven en Piet van der Wal na afloop van de klus

In een ultrakort tijdbestek van 2 maanden slaagde UNIT4 er in zeven kantoren te bundelen tot één geheel. Het deed dit met hulp van Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen, dat deze projectverhuizing voor zijn rekening nam.

De verhuizing betrof zeven locaties: Sliedrecht, Rotterdam, Capelle, Nieuwegein (twee kantoren), Amersfoort en Utrecht. Deze moesten worden overgehuisd naar het UNIT4-kantoor in het Utrechtse WTC-gebouw.
Tussen het moment dat UNIT4 zijn handtekening zette onder het huurcontract tot aan het moment waarop de circa 300 medewerkers van UNIT4 op hun nieuwe werkplek aan de slag gingen, zaten slechts 2 maanden.
De voorbereidende fase was daarom meer dan ooit cruciaal voor het welslagen van de projectverhuizing. Er werd besloten op elke UNIT4-vestiging één contactpersoon aan te stellen, naast één supervisor in de persoon van Laven. Bij Mondial Vlot was Van der Wal het aanspreekpunt. “Dat werkte goed, de lijnen waren helder”, zo blikt Laven terug. Al snel werd besloten niet met verhuisdozen, maar met meterbakken te gaan werken. Ook werd besloten, vanwege het korte tijdbestek waarin de verhuizing moest plaatsvinden, om de druk te spreiden, door onder meer Mondial TSN Verhuizingen uit Houten in te schakelen. Van der Wal: “Op alle 7 lokaties waren Mondial verhuizers van de verschillende vestigingen aan het werk. Zo konden we als één groep en één bedrijf overal tegelijk zijn en de verhuizing snel en accuraat uitvoeren.”

Dat het hier een bijzondere projectverhuizing betreft is ook af te leiden uit het feit dat er in het magazine van de branchevereniging Erkende Verhuizers aandacht aan is geschonken.