Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Unieke dag in de lucht voor medewerkers Mondial VSN Midden

Unieke dag in de lucht voor verhuizers van Mondial VSN Midden

Hilversum – De Mondial Movers vestiging in Houten, Mondial VSN-Midden Verhuizingen, heeft een bijzondere dag georganiseerd voor het hele personeelsbestand. Na een jaar hard werken en het behalen van vele successen hebben de medewerkers een welverdiende dagje weg verdiend. De afdeling personeelszaken heeft speciaal veel tijd en aandacht besteedt om een uitdagend en origineel bedrijfsuitje te bedenken. Bij het vliegveld Teuge bij Hilversum heeft het hele personeel een dag meegemaakt die ze niet snel meer zullen vergeten, namelijk; “1 dag werken bij de luchtmacht”.

Zaterdag 30 Juni jl. hebben ruim 60 werknemers van Mondial VSN Midden Verhuizingen zich verzameld bij het bedrijfspand in Houten, om vanaf daar met een dubbeldekker bus naar het vliegveld te gaan. Daar aangekomen werd iedereen welkom geheten en ingedeeld in twee groepen; team Green en team Brown. De teams waren vernoemd naar de kleur van de overals die iedereen aan had. De dag was ingedeeld als een wedstrijd waarbij de teams gingen vliegen en speciale communicatieoefeningen deden.

Plaatsen waar gevolgen werdBij de activiteit vliegen werden er groepen van drie personen gevormd, elke groep kreeg een eigen vliegtuig toegewezen. De verdeling in het vliegtuig was als volgt, een iemand was de piloot, een ander iemand de navigator en de laatste kreeg een oefening waarbij hij satellietfoto’s moest herkennen. Er werd opgestegen door een instructeur en eenmaal in de lucht werd alles overgedragen. Het was dus voor het Mondial VSN Midden team een ongelofelijke ervaring om zelf te vliegen op zo’n 400 meter hoogte boven Nederland. De vlucht duurde ongeveer 30 minuten. Er werd gevlogen over mooie plaatsen als Naarden, Laren en Blaricum.

Na een inspannende dag was er naast het vliegveld een lekkere barbecue klaar gezet, waar iedereen kon napraten over een geweldige dag onder het genot van een hapje en een drankje. Het is voor Mondial VSN Midden een dag geweest om nooit meer te vergeten.