Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Uniek concept ontzorgt

13 dagenregeling biedt zorginstellingen een efficiënte oplossing

13 dagenregeling biedt zorginstellingen een efficiënte oplossing

Alblasserdam – De Zorgverhuizer van Nederland, Mondial Movers, zet een nieuwe dienst in de markt. Deze zogeheten 13 dagenregeling ontzorgt de zorgorganisatie op het gebied van het leeghalen, schoonmaken en het opnieuw inrichten van een (zorg)appartement en het leveren van de daarbij horende verhuisservice. “Een unieke dienst waarmee zorginstellingen binnen 13 dagen een compleet vernieuwd appartement weer aanbiedt aan een nieuwe bewoner. Conclusie: Mondial Movers ontzorgt!, aldus verhuisadviseur Piet de Vries.

Zorgverhuizing, verhuizing van een bankMet deze 13 dagenregeling ondersteunt Mondial Movers zorginstellingen, maar ook bewoners en familieleden hiervan. Deze nieuwe dienst bestaat uit twee componenten. Na melding van het overlijden van een bewoner wordt binnen zeven dagen het appartement volledig ontruimd en wordt de inboedel opgeslagen in een Mondial Movers Inboedelhotel. De familie kan zo na het rouwproces in alle rust de spullen uitzoeken en sorteren. Mondial Movers wordt vervolgens in contact gebracht met de nieuwe bewoner en vervolgens worden er afspraken gemaakt over de definitieve aankleding van het appartement.

De nieuwe bewoner heeft de keuze uit verschillende kleuren wand-, raam-, en vloerbekleding. De materialen zijn brandvertragend en voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van brandveiligheid. Het appartement is binnen twee weken volledig woonklaar en daarna zal de nieuwe bewoner door Mondial Movers naar het nieuwe appartement verhuisd worden.
Mondial Movers speelt met de 13 dagenregeling in op de huidige wetgeving.Mondial Movers speelt met de 13 dagenregeling in op de huidige wetgeving. Na het vertrek van de bewoner, meestal wegens overlijden, kan een zorginstelling slechts 13 zorgdagen declareren. Om die reden is het van belang om binnen deze relatief korte periode een nieuwe bewoner te verwelkomen in een woonklaar appartement.

Om dit unieke concept succesvol te laten verlopen heeft de Zorgverhuizer van Nederland afspraken gemaakt met Mijn Student, The Collections en Tarkett en het Regelloket.