Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Uitwisselingsproject Mondial Movers en Italian Van Lines: werkervaring opdoen in het buitenland

Mondial Baars Verhuizingen uit Haarlem en CD Removals uit Rome zijn een mooi uitwisselingsproject aangegaan. De zoon van de eigenaar van CD Removals, Christian Giglio, werkt tijdelijk voor het familiebedrijf van Jolanthe Baars en Pierre Badagliacca (Mondial Baars). Terwijl hun zoon, Max Badagliacca, na zijn studie een aantal maanden mee kan draaien bij het verhuisbedrijf in Rome.

uitwisselingsproject

Deze ‘stage’ biedt Christian en Max de mogelijkheid om werkervaring op te doen in het buitenland en om hun talenkennis uit te breiden.
De contacten voor het uitwisselingsproject werden gelegd tijdens een bijeenkomst van de European Moving Group (EMG), waar zowel Mondial Movers als Italian Van Lines deelnemer in zijn. De EMG is een internationaal netwerk van professionele verhuizers en kent meer dan 150 deelnemers in Nederland, Italië, Frankrijk en België. Mondial Movers vertegenwoordigt de Mondial Verhuisbedrijven in Nederland, terwijl Italian Van Lines haar Italiaanse deelnemers representeert. Er worden regelmatig internationale bijeenkomsten georganiseerd waar de deelnemende verhuisbedrijven de mogelijkheid hebben om bij te praten.

Werkervaring

Op één van deze events, in Italië, raakte directeur Tom Stuij van Mondial Movers in gesprek met de eigenaar van CD Removals, Gianluca Giglio. De zoon van Gianluca, Christian, staat aan het begin van een carrière in de verhuisbranche. Dat geldt ook voor Max Badagliacca. En zo ontstond het idee voor een uitwisselingsproject.
Christian is een paar maanden geleden aan de slag gegaan bij Mondial Baars Verhuizingen en draait volop mee. Max is momenteel bezig met zijn studie International Business School in Amsterdam. Zodra hij klaar is met zijn opleiding zal hij tijdelijk aan de slag gaan bij CD Removals. Een mooie gelegenheid om de horizon te verbreden en te zien hoe andere verhuisbedrijven werken!