Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Uitreiking 500.000e Garantiecertificaat: echtpaar krijgt verhuizing cadeau

Het is een prachtige ochtend in Wijnaldum wanneer het 500.000e Garantiecertificaat wordt uitgereikt. Het verhuizende echtpaar werd verrast met een cheque die werd aangeboden door de Organisatie voor Erkende Verhuizers (OEV), verzekeringsmakelaar Boelaars & Lambert, specialist in logistieke en transportverzekeringen, en Groenbalans. Dit betekent dat sinds de introductie van het Garantiecertificaat in 2006, al 500.000 huishoudens zonder kopzorgen zijn verhuisd!

Nietsvermoedend verwelkomde het echtpaar ’s ochtends vroeg de verhuisploeg van Mondial Friesland Verhuizingen voor hun verhuizing. Niet veel later arriveerde er een delegatie van de OEV, Boelaars & Lambert, Groenbalans en Mondial Friesland Verhuizingen met gebak en een prachtige cheque. Deze cheque vermeldde, tot grote verbazing van het echtpaar, het volledige bedrag van de verhuizing!


Namens Boelaars & Lambert sprak Danny Monjé de volgende lovende woorden: “We zijn erg verheugd dat inmiddels 500.000 huishoudens met een maximale bescherming van het Garantiecertificaat door Erkende Verhuizers zijn verhuisd. Het Garantiecertificaat is al jarenlang succesvol in de praktijk.”

Oscar Renken, bestuurder van de (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers sluit zich hierbij aan: “Wij weten als geen ander dat verhuizen erg stressvol kan zijn. We zijn trots dat door deze samenwerking al 500.000 huishoudens met een gerust gevoel zijn verhuisd.”

CO2-neutraal verhuizen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat voor alle partijen hoog in het vaandel. Het Garantiecertificaat biedt daarom, dankzij de samenwerking met Peter Bleeker van Groenbalans, de garantie dat de CO2-uitstoot van de verhuizing elders wordt gecompenseerd. Dit gebeurt door te investeren in een Gold Standard project in Rwanda: de distributie van efficiënte kookpotten (cookstoves) aan zo veel mogelijk huishoudens. Een simpele maatregel die er direct voor zorgt dat de CO2-uitstoot wordt gereduceerd.  Het Wereld Natuur Fonds (WWF) is een van de oprichters van de Gold Standard.

Garanties

Mondial Friesland Verhuizingen is een Erkende Verhuizer en maakt zodoende voor haar particuliere verhuizingen gebruik van het Garantiecertificaat. Verzekeringstechnisch heeft Boelaars & Lambert de dekkingen toegevoegd aan het certificaat. De consument heeft daardoor de volgende garanties tijdens de verhuizing:

  • De particuliere inboedel is tegen van buiten komende onheilen verzekerd tot € 100.000,-.
  • Mocht er schade ontstaan, dan wordt in beginsel nieuwwaarde vergoed.
  • Mocht de Erkende Verhuizer onverhoopt failliet gaan en daardoor de verhuizing niet meer kunnen uitvoeren, wordt de verhuizing zonder meerkosten door een andere Erkende Verhuizer uitgevoerd.
  • De aanbetaling van de consument is gegarandeerd tot 25 procent van de overeengekomen verhuisprijs (tot € 1.000,-).

Dat het Garantiecertificaat succesvol is, blijkt uit de 500.000 uitgereikte exemplaren. Denk de volgende keer als u gaat verhuizen na of het u ook kan helpen om met een gerust hart te verhuizen!