Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Uitbreiding opslag succesvol Mondial VSN Midden

Mondial Movers opslag en self storage

Houten – Voor Mondial VSN Midden Verhuizingen is het jaar 2011, op het gebied van opslag, bijzonder succesvol geweest. De opslagcapaciteit van het verhuisbedrijf is naast haar al bestaande opslag in 1 jaar tijd uitgebreid met meer dan 70 nieuwe opslagcontainers. VSN Midden heeft er voor gekozen allemaal nieuwe containers te kopen en deze direct te voorzien van reclame. “Niet de goedkoopste oplossing, maar ons bedrijf staat voor kwaliteit en heeft op elk gebied een hoogwaardige uitstraling. Zo ook voor de containers. Als we bij bedrijven of particulieren meubels ophalen voor de opslag, wordt dit keurig verzorgt in nette containers waar je met een gerust hart je spullen in meegeeft, aldus Andries Vlot directeur van Mondial VSN Midden Verhuizingen.

Deze stap is zeer goed uitgepakt voor Mondial VSN Midden Verhuizingen, want alle nieuwe opslagcontainers zitten op dit moment al vol. Dit is ongelofelijk knap,in een periode van minder dan een jaar is er dus meer dan 2300m3 aan extra opslag van meubilair bijgeLogo Mondial movers VSN midden verhuizingenkomen. Ook voor dit jaar wordt forse groei verwacht. “ We blijven investeren in een zo breed mogelijk dienstenaanbod voor al onze klanten en daar hoort ook opslag bij. We zijn een gezond bedrijf en niet afhankelijk van banken of financiële instellingen dus we kunnen blijven investeren ook in deze tijd die voor veel crisis is” aldus Andries Vlot.

Naast de uitbreiding in opslagcontainers is Mondial VSN Midden ook flink uitgebreid met self-storage containers. Er zijn 10 grote selfstorage containers extra aangeschaft met verschillende formaat compartimenten. Dit komt dus neer op een uitbreiding van meer dan 300m3. Ook bij de Self-storage zit op dit moment alweer tachtig procent vol. “Al met al dus geen crisis bij ons maar gezonde groei en we gaan vol vertrouwen aan het nieuwe jaar beginnen, besluit Andries Vlot.