Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Uitbreiding met elektrische verhuiswagens bij Mondial Movers

Verhuisbedrijven wachten op Hytruck en Smith-Newton

Elektrische verhuiswagen mondial movers verhuizer Mondial Aad de Wit verhuizingen

Elektrische verhuiswagen mondial movers verhuizer Mondial Aad de Wit verhuizingen

Op de beurs Ecomobiel in Rotterdam is de nieuwe Hytruck elektrische verhuiswagen voor Mondial Aad de Wit Verhuizingen voor het eerst aan het publiek getoond. Naar verwachting zal de verhuiswagen zeer binnenkort door de leverancier worden overgedragen aan de Castricumse vestiging van Mondial Movers. Het is voor Mondial Aad de Wit Verhuizingen de tweede volwaardige elektrische verhuiswagen in de vloot en net als de eerste zal ook deze hoofdzakelijk binnen de gemeente Amsterdam worden ingezet. De ervaringen met de eerste elektrische verhuiswagen zijn zo positief dat er begin dit jaar besloten is mee te doen met het project Proeftuin Elektrisch Rijdenvanuit Agentschap NL. Doel van dit project is ruimere ervaring op te doen met elektrische vrachtwagens in de dagelijkse praktijk. Vanuit de Proeftuin worden straks meerdere elektrische vrachtwagens ingezet.

Elektrische verhuiswagen
Ook Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen uit Den Haag verwacht binnenkort een nieuwe elektrische verhuiswagen in gebruik te kunnen nemen.

Er is gekozen voor een Engelse Smith-Newton verhuiswagen. Op de foto bewondert Leon van de Velde, directeur van Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, tijdens de Ecomobiel beurs, een soortgelijke Smith-Newton als de binnenkort te verwachten nieuwe verhuiswagen. Afgelopen jaar heeft Mondial van der Velde ’t Veentje al ruime ervaring opgedaan met elektrisch verhuizen bij het grote verhuisproject van de JuBi-torens in Den Haag. Deze projectverhuizing is volledig elektrisch uitgevoerd. Om dit mogelijk te maken heeft Mondial van der Velde ’t Veentje een kleinere elektrische verhuiswagen en een elektrotrekker ingezet en ook de elektrische verhuiswagen uit Castricum heeft z’n steentje bijgedragen aan deze verhuizing.

Mondial Van der Velde 't veentje verhuizingen elektrische verhuiswagen

Mondial Van der Velde ’t veentje verhuizingen elektrische verhuiswagen

Het aandeel elektrische vervoermiddelen binnen de vloot van Mondial Movers neemt gestaag toe, maar de eerste elektrische verhuiswagen in Den Haag zal worden vervangen door de grotere Smith-Newton.