Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Tweede springkussen voor Mondial Movers

Mondial Movers heeft al een paar jaar haar eigen springkussen, dat veelvuldig gebruikt wordt door verenigingen en bedrijven. Vanwege de grote belangstelling krijgt de verhuisorganistie in april 2019 een tweede springkussen. 

springkussen

In het voorjaar van 2016 is het – nu bekende – springkussen van Mondial Movers in gebruik genomen. De Mondial Verhuiswagen is inmiddels een bekend fenomeen bij tal van feestelijke gebeurtenissen. Van het vroege voorjaar tot in het verre najaar leggen verenigingen en bedrijven een verzoek neer bij Mondial Movers om het springkussen te mogen gebruiken.

Verhuisdoos

Inmiddels is er zoveel vraag om het springkussen te mogen gebruiken dat Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, een tweede springkussen besteld heeft. Ditmaal in de vorm van een professionele verhuisdoos.
Naar het zich laat aanzien wordt het springkussen begin april 2019 geleverd, dus nog netjes op tijd voor Koningsdag.

Aanvraag

Wie het springkussen wil gebruiken kan op de website van Mondial Movers zien of het in de gewenste periode nog beschikbaar is en vervolgens een aanvraag indienen. Transport en verzekering moeten de gebruikers zelf regelen. Het makkelijkst is om een aanvraag in te dienen via de lokale vestiging van Mondial Movers.

springkussen
Het eerste springkussen van Mondial Movers werd in 2016 in gebruik genomen.

APE verhuiswagen

Naast de twee springkussens heeft Mondial Movers ook haar APE verhuiswagen nog beschikbaar voor promotionele doeleinden. De APE kan meerijden in truckerstochten, met carnaval en bloemencorso. Ook de beschikbaarheid van de Piaggio APE is te controleren op de website.