Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Twee jubilarissen voor Mondial Vogel Verhuizingen

Zeeuwse verhuisbedrijf heeft opleidingen hoog in het vaandel

Oorkonde Twee jubilarissen voor Mondial Vogel Verhuizingen

Van links naar rechts jubilaris Roy Smit, directeur Hans Haverkort en jubilaris Marcel van Aartsen

Middelburg – De Mondial Movers vestiging in Middelburg, Mondial Vogel Verhuizingen, heeft twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Het 25-jarig dienstjubileum van Marcel van Aartsen en het 12,5-jarig jubileum van Roy Smit is met een uitgebreide brunch in het nieuwe Van der Valk Hotel in Middelburg gevierd.

Directeur Hans Haverkort heeft de enthousiaste medewerkers toegesproken en stil gestaan bij de vele opleidingen die de mannen, in de jaren bij Mondial Vogel Verhuizingen, hebben gevolgd om hun verhuisexpertise verder uit te breiden. Medewerkers, partners en kinderen waren allemaal aanwezig om dit bijzondere moment bij te wonen.

Na indiensttreding als leerling-chauffeur hebben de heren de opleidingen gevolgd voor chauffeur goederenvervoer, assistent verhuizer, inboedelverhuizer, voorman verhuizer, projectverhuizer, projectleider projectverhuizingen, zorgverhuizer en ook handyman, arthandler, meubelreparateur, hef/reachtruckchauffeur, ICE-verhuizer, VCA 1,VCA VOL en bedrijfshulpverlener.

Reacties van collega’s varieerden van ‘Indrukwekkend. Ik ga daar ook voor!’ tot ‘Ik heb dat ook bijna allemaal doorlopen. Medewerkers van Mondial Vogel Verhuizingen zijn trots op hun bedrijf en werk en zetten zich dan ook volledig in om de kwaliteit die men hoog in het vaandel heeft staan te borgen met vakbekwame opleidingen.

Mondial Vogel Verhuizingen is sinds de oprichting in 1928 gegroeid tot een internationaal erkend verhuisbedrijf. Deze erkenning is berust op ruim 80 jaar ervaring van goed uitgevoerde verhuizingen van particulieren, kantoren en bedrijven. Het bedrijf blijkt in staat om een verhuizing tot een succes te maken.

Medewerker Mondial Vogel