Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers fiets voor TU Eindhoven

Mondial Vlugo Verhuizingen heeft de unieke Mondial Movers fiets cadeau gegeven aan de Technische Universiteit Eindhoven. De fiets is op het grote terrein van de campus een ideaal vervoermiddel voor Peter van Rooij, teamleider waste management & logistics bij de TU/e.

TU Eindhoven

Het verhuisbedrijf uit Den Bosch werkt sinds vorig jaar voor de universiteit en verzorgt alle verhuizingen op de campus. Peter van Rooij is voor Mondial Vlugo het aanspreekpunt voor de verhuisbewegingen. De uitreiking van de Mondial Movers fiets was een mooie verrassing voor hem. Bovendien past het ook goed in het duurzame gedachtegoed van zowel de universiteit als het verhuisbedrijf.

Mondial Vlugo Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie met in totaal 19 bedrijven. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor Mondial Movers en in het kader daarvan worden er ook ludieke acties bedacht. Zo werd een aantal jaar geleden een speciale fiets ontworpen, te herkennen aan de typerende Mondial kleuren. Van deze opvallende tweewieler is slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Deze fietsen worden uitgereikt aan klanten die het in hun dagelijks werk goed kunnen gebruiken.