Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bijzondere klus Mondial Van Buuren: dagelijks 1500 stoelen en tafels verhuizen voor examenzalen TU Delft

Verhuisbedrijf Mondial Joh. van Buuren en Zn. is de komende twee weken bezig met een bijzondere opdracht voor de TU Delft. Dagelijks zet een ploeg van 19 verhuizers maar liefst 1500 stoelen en tafels neer in drie sportzalen voor de tentamens. Aan het einde van de dag worden deze weer verhuisd zodat er alle ruimte is voor de studenten om te kunnen sporten in gebouw X van de TU Delft. Deze verhuizingen vinden iedere dag plaats tijdens de tentamenweken.

Deze grote logistieke operatie vergt een goede voorbereiding. Bovendien moet er flink doorgewerkt worden om iedere dag op tijd klaar te zijn met alles, zodat de studenten ’s ochtends op tijd kunnen beginnen met hun tentamens en ’s avonds met hun sportactiviteiten.

Examenzalen inrichten

Elke ochtend tussen 7.00 en 8.30 uur wordt er met een enthousiaste groep verhuizers drie sportzalen omgebouwd tot examenzaal. Hier zijn strenge eisen aan verbonden. Alle tafeltjes worden op precies 65 centimeter (voor elkaar) en 70 centimeter (naast elkaar) neergezet. Met een speciale pasvorm worden deze afmetingen gecontroleerd. Na afloop van de tentamens komt de ploeg terug om de zaal weer om te bouwen naar een sporthal, zodat de studenten vanaf 18.00 uur weer volledig gebruik kunnen maken van de sportfaciliteiten.

Professionele inzet

Om dit allemaal voor elkaar te krijgen rijdt er twee keer per dag een team van maar liefst 19 verhuizers naar de TU Delft. De universiteit werkt al jaren samen met Mondial Van Buuren en kan ook voor deze opdracht rekenen op de professionele inzet van het verhuisbedrijf uit Delft.