Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

TSN Groep verhuist Selfstorage Houten naar nieuw pand

Selfstorage Houten; Verhuizing naar Vleugelboot 51

Inbopedelhotel selfstorage Opslag

Andries Vlot, eigenaar van de Mondial TSN Groep, is blij met de verhuizing van Selfstorage Houten naar de Vleugelboot 51.

Drie jaar geleden is Selfstorage Houten opgericht als onderdeel van de Mondial TSN Groep. In het begin waren er 20 opslagboxen, maar door een steeds grotere bekendheid in de regio groeide het bedrijf tegen de verdrukking. Zeker als we zien dat het bedrijf in het zelfde pand gevestigd was als het ook al zo succesvolle verhuisbedrijf Mondial TSN Verhuizingen. Om de groei van het verhuisbedrijf aan de Pakketboot 7 mogelijk te maken is Selfstorage Houten nu verhuist naar een prachtige nieuwe lokatie aan de Vleugelboot 51.

Selfstorage Houten biedt de ruimte voor seizoensgebonden goederen zoals uw surfplank, winterbanden, skibox, koffers, tuinmeubelen of kampeerspullen. Tevens zijn de opslagboxen geschikt voor (tijdelijke) opslag van uw archief, meubelstukken, gereedschap, decoratiemateriaal of boeken. U heeft de mogelijkheid tot het aanpassen van de boxen naar uw wensen, zoals het plaatsen van stellingen, elektra, verlichting en internet.

Nieuw bij Selfstorage Houten is de mogelijkheid tot het huren van een buitenbox. Deze biedt de oplossing voor het droog bergen van uw oldtimer, motorvoertuig of quad. Deze boxen hebben dezelfde eigenschappen als een standaard garagebox, waarbij extra opties mogelijk zijn