Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Truckrun met verhuiswagens

Mondial Aad de Wit Verhuizingen te zien tijdens Truckrun 2014

Truckrun 2014

Al jaren is de Truckrun een fenomeen in Wormer en omgeving.

Op de dag van de Truckrun gaan zo’n 125 vrachtwagens uit de regio op pad met evenveel verstandelijk beperkten, die op deze dag in het middelpunt van de belangstelling staan.

Om het geheel extra feestelijk te maken is zelfs heel Wormer in feeststemming en wordt er heel de dag gezwaaid en getoeterd.

Elektrische verhuiswagen rijdt mee

De verhuizers van Mondial Aad de Wit Verhuizingen uit Castricum vinden het zo’n prachtig festijn, dat ze dit jaar met 4 verhuiswagens aan de start verschenenen zijn. Zelfs de nieuwste elektrische verhuiswagen is ingezet. Dat deze auto tijdens de Truckrun extra belangstelling trok is wel duidelijk.

De Truckrun zelf

De organisatie van de Truckrun ligt in handen van Stichting Globetruckers in samenwerking met Bureau Vrijetijdsbesteding van Prinsenstichting.

Ook dit jaar was er rondom de Truckrun voldoende te doen in Wormer. Tijdens de Truckrun was het in Wormer de hele dag feest op het evenemententerrein. Er kwamen enkele oldtimer vrachtwagens, een hoogwerker en een ijskar. Natuurlijk waren er ook stands met voorlichting over allerlei onderwerpen en eigenlijk het belangrijkste, alle mooi gepoetste vrachtwagens stonden in rijen opgesteld. De vier verhuiswagens in de Mondial Movers huisstijl waren te midden van alle vrachtwagens een echte blikvanger.

Om 10.00 uur werd het feest geopend door burgemeester Peter Tange. Tussen 13.00 en 16.00 maakten de auto’s hun rit door de omgeving en daarna was er nog tot 21.00 muziek aanwezig.

Al met al was het weer een gezellige dag, zowel voor de verhuizers als voor de verstandelijk beperkten.

De verhuizers hadden natuurlijk na afloop nog hun eigen rit vanuit Wormer terug naar Castricum, waarna de auto’s ook weer gereed gemaakt moesten worden voor de verhuizingen die voor de maandag in de planning stonden. Directeur Carel Kuijper van het verhuisbedrijf liet weten initiatieven vanuit de medewerkers zeer op prijs te stellen en hij had er dan ook helemaal geen punt van gemaakt om aan de wens van de verhuizers tegemoet te komen door het ter beschikking stellen van de verhuiswagens voor de Truckrun.