Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Trouwen Lykele en Yvonne met de verhuiswagen

Lykele Reitsma, mede-eigenaar, chauffeur en verhuizer bij Mondial Friesland Verhuizingen is getrouwd met zijn Yvonne!

Lykele Trouwen verhuiswagen

Prachtige dag en mooie cadeaus

Het weer zat niet helemaal mee, af en toe was er een klein buitje, maar verder was het een prachtige dag. Lykele en Yvonne zijn met Lykele’s “eigen”verhuiswagen naar de Oranjezaal van het stadshuis in Leeuwarden gereden om daar te trouwen. De familie volgde in een stretched limousine, dus bekijks trokken ze zeker. Yvonne, in een prachtige bruidsjurk, had wel wat hulp nodig om uit de hoge cabine e komen, maar het enthousiasme straalde er van af.

Door de familie was een leuke surprise gemaakt met hulp van de nu al befaamde Mondial Movers verhuistrommel. Voor deze gelegenheid keurig neergezet in een “just married “setting. Zelfs was het bruidspaar in de auto te zien!

Lykele trouwen verhuiswagen

Groot feest in Dronryp

Natuurlijk werd de dag afgesloten met en spetterend familiefeest. Volop muziek, te drinken en te eten. Echt zoals een trouwerij hoort te zijn. Natuurlijk werd er door Lykele zelf ook nog even gezongen (hij staat er om bekend) en er bleken nog meer familieleden over een echte zangstem te beschikken (verrassing).

De grootste verrassing van de avond was het huwelijkscadeau van Yvonne aan haar echtgenoot. Zijn favoriete zanger, Henk Wijngaard, zorgde voor een spetterend optreden. Tal van bekende liedjes kwamen voorbij. Zoals het hoort werd het optreden natuurlijk afgesloten met een fotoshoot. Gelukkig stond de trouwauto nog voor de deur, waardoor de unieke opname van Verhuiswagen, Henk, Lykele en Yvonne gemaakt kon worden.

Lykele Trouwen Verhuiswagen Henk Wijngaard

Lykele op de foto