Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Trainingen en opleidingen bij Mondial Movers

Bij Mondial Movers staat de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers hoog in het vaandel. Daarom besteden we veel aandacht aan het volgen van cursussen, opleidingen of trainingen. Mondial Movers heeft in samenwerking met opleidingsinstituten, zelf diverse opleidingen ontwikkeld. Wil je hier meer over weten, kijk dan gerust eens op de pagina waar we alles uitleggen over de trainingen opleidingen bij Mondial Movers die wij onze medewerkers aanbieden.

De verschillende Mondial verhuisbedrijven organiseren regelmatig dagen waarop zij de kennis van hun werknemers bij laten spijkeren. Zo heeft Mondial van Dijk Verhuizingen recentelijk een teamdag georganiseerd waarbij zij aandacht hebben besteed aan de werkomgeving. Er werd een MBTI-workshop (Myers-Briggs Type indicator) gegeven waarbij de thema’s; motivatie, ideale werkomgeving en omgang met collega’s centraal stonden.

Ook Mondial Vlugo Verhuizingen heeft een training gegeven aan haar medewerkers. Deze training ging over het levensreddend handelen. Heel belangrijk om te weten hoe er effectief gehandeld moet worden bij verschillende noodsituaties. Naast de theorie werd er ook uitgebreid aandacht besteed aan de praktijk.

De verhuizers zijn door de trainingen en opleidingen bij Mondial Movers weer helemaal up to date en kunnen in alle situaties gebruik maken van hun opgedane kennis. Zowel op de werkvloer, onder collega’s, als bij noodsituaties.