Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Topprestatie geleverd bij de 41ste NN CPC Loop Den Haag

Op 8 maart 2015 vond de 41ste editie van de NN CPC Loop Den Haag plaats. Jong en oud, scholen en bedrijven, voor iedereen was er een geschikte afstand die gelopen kon worden in de Hofstad.

Maar liefst 43.000 deelnemers liepen in een heerlijke lentezon in goed tempo door de straten van Den Haag. Vanaf het Malieveld, door het centrum en langs Strand Noord weer terug naar de finish, het klinkt zo eenvoudig. De Keniaanse atleten Stanley Biwott, Cyprian Kolut en Edwin Kiptoo finishten in de beste drie tijden. Zij liepen de CPC Loop Den Haag in iets meer dan 59 minuten.

topprestatie mondial movers

Mondial Verhuisbedrijf Henneken aan de start!

Onderdeel van deze 41ste editie was de Business Run. Maar liefst 4300 Business Runners gingen met collega’s en relaties de strijd aan op de 5km Loop, de 10 km Loop of op de NN Halve Marathon. Zo ook 6 deelnemers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken, de vriendelijke verhuizer uit Zoetermeer. Om 14.30 uur stonden zij gespannen aan de start. Met goede moed begonnen de verhuizers van de vestiging van Mondial Movers in Zoetermeer aan hun NN Halve Marathon, vanaf het Malieveld volgde zij dezelfde route als de toplopers door het centrum om via Strand Noord richting finish te sprinten.

topprestatie mondial movers

De verhuizers van Mondial Verhuisbedrijf Henneken liepen de NN Halve Marathon allemaal binnen twee uur uit. Een topprestatie waar de mannen trots op kunnen zijn!

NN CPC Loop Den Haag

Dit jaar liepen een recordaantal van 43.000 deelnemers in de lentezon de NN CPC Loop Den Haag. Een feest voor de hele familie van jong tot oud. Samen met 900 toegewijde vrijwilligers is dit evenement succesvol verlopen. De internationale status van de grootste halve marathon van Nederland is daarmee dan ook weer goed ingevuld. Een zeer leuk evenement om als bedrijf bij aanwezig te zijn.