Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Tom Stuij deelnemer Arbeidsmarktoverleg

Tom Stuij deelnemer Arbeidsmarktoverleg

Alblasserdam – Omdat Mondial Movers haar centrale kantoor in Alblasserdam heeft, wordt er natuurlijk ook vanuit die regio wel eens een beroep gedaan om mee te praten over beleidsmatige zaken. Zo heeft directeur Tom Stuij deelgenomen aan een bijeenkomst met als doel te brainstormen over de arbeidsmarktvraagstukken in de DelTri regio. DelTri is het samenwerkingsverband tussen Rotterdam, Drechtsteden en West-Brabant.


Tom Stuij is al nauw betrokken bij de arbeidsmarkt voor Transport en Logistiek door zijn voorzitterschap van de Stuurgroep Servicepunt Drechtsteden Transport en Logistiek, waarin de logistieke sector met partijen in de Drechtsteden overleggen over een grotere inzetbaarheid van medewerkers vanuit een achterstandspositie en de instroom van jongeren in de logistieke sector.

Deze DelTri bijeenkomst, in Bellevue op het Drierivierenpunt, werd gehost door de burgemeesters Brok van Dordrecht en van der Velden van Breda, terwijl ook wethouders Karakus van Rotterdam het belang van een brainstorm benadrukte. Directeuren van gemeentelijke diensten en wethouders vanuit bijna alle deelnemende gemeenten waren aanwezig om samen met een 15-tal genodigden uit het bedrijfsleven te overleggen hoe er gezamenlijk en succesvol kan worden geïnvesteerd in een sterke maritieme en logistieke cluster in de regio.

Een vervolgbijeenkomst wordt direct na de zomer gepland, met als doel de verdere richting van het beleid te bepalen.