Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Tom Stuij aanwezig bij Jaarvergadering CNT

Tom Stuij aanwezig bij Jaarvergadering CNT

Sicilie – Algemeen directeur Tom Stuij van Mondial Movers is afgelopen week op bezoek geweest bij de Italiaanse verhuisorganisatie Consorzio Nazionale Traslocatori in Sicilie.

Tom Stuij was aanwezig om vanuit zijn neven-functie, als directeur van de European Moving Group, de aanwezigen, op hun jaarvergadering, te infomeren over de laatste ontwikkelingen op Europees verhuisgebied. Ook aanwezig was de pas benoemde directeur van Les Gentlemen Du Déménagement, Philippe Gasse. Hij gaf aan zeer tevreden te zijn over de wijze waarop er binnen de EMG wordt samengewerkt tussen de bedrijven. Het feit dat opdrachtgevers voor hun verhuizing kunnen rekenen op de steun van zo’n 350 verhuisbedrijven binnen Europa is volgens hem een enorm pluspunt.

Tom Stuij spreekt bij Jaarvergadering CNTNaast Mondial Movers, Les Gentlemen Du Déménagement en CNT maken ook de Spaanse groep Grupo Amygo en de grote Duitse verhuisgroep DMS deel uit van de EMG.

Door de veelvuldige contacten wordt er veel kennis uitgewisseld en is er, in 10 jaar, een band van vertrouwen gegroeid die een positieve uitstraling heeft op de wijze waarop de verhuizers internationaal opereren.