Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Thijs van de Meeberg opvallend de weg op!

Thijs van de Meeberg, winnaar van het VARA Leids Cabaret Festival, gaat de komende maanden met zijn gepersonaliseerde Seat Inca langs verschillende Nederlandse theaters op tournee.

thijs van de meeberg mondial movers

De naam Thijs van de Meeberg staat nu op beide voordeuren van de gele bestelbus. Uiteraard in de huisstijl van Mondial Movers. De opvallende kleuren blauw en groen in combinatie met de witte letters maken de bestelbus extra opvallend tussen het verkeer. Weggebruikers zullen ongetwijfeld verrast reageren als de gepersonaliseerde bestelbus van Thijs van de Meeberg voorbij komt rijden. Dat Thijs door Mondial Movers ondersteund wordt is dan ook gelijk duidelijk.

De afgelopen maanden heeft Thijs van de Meeberg al veel voorstellingen gegeven met een decor opgebouwd uit Mondial verhuisdozen. Het met Mondial Movers verhuisdozen gevulde podium is iedere keer weer een indrukwekkende verrassing voor de bezoekers van zijn voorstelling “Vleesgeworden”.

Mondial Movers, de vriendelijk verhuizer van Nederland, wenst cabaretier Thijs van de Meeberg veilige kilometers in zijn persoonlijke Seat Inca en natuurlijk nog veel succesvolle theatervoorstellingen.