Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Thijs van de Meeberg op finalistentour

Winnaar van het VARA Leids Cabaret festival, cabaretier Thijs van de Meeberg, begint goed uitgerust aan zijn finalistentour die de komende maanden langs de Nederlandse theaters gaat. In combinatie met de Mondial Movers verhuisdozen een uitzonderlijke voorstelling die zeker gezien mag worden.

thijs van de meeberg mondial movers

In zijn voorstelling “Vleesgeworden”, waarin de rascabaretier een ijzersterk verhaal neerzet, doet het decor niet onder aan de show. Thijs van de Meeberg heeft met zijn muur van verhuisdozen een fraai podiumbeeld te pakken. Nu Thijs aan zijn finalistentour begint, moet dit podiumbeeld in ieder theater terugkomen. Maar waar haal je op korte termijn een groot aantal verhuisdozen vandaan?

Mondial Movers helpt deze theaterpersoonlijkheid graag een eind op weg. Op donderdag 26 februari overhandigde Mondial Movers ruim voldoende verhuisdozen aan Thijs van de Meeberg. Met een busje vol keerde Thijs tevreden huiswaarts. Mondial Movers is erg blij dat met een gerust hart de finalistentour van start kan gaan en dat het podium iedere avond vol staat met verhuisdozen.

Samenwerking in Kunst en Cultuur

Mondial Movers werkt graag samen met persoonlijkheden en talenten die in de wereld van kunst en cultuur werkzaam zijn. Het sponsorbeleid van Mondial Movers legt de aandacht op het gebied van kunstuitingen die een relatie hebben met het bedrijf of de (verhuis)branche.

De komende maanden speelt Thijs van de Meeberg in verschillende theaters in Nederland. Mondial Movers wenst Thijs heel veel succes en plezier tijdens zijn voorstellingen. Als het aan ons ligt komt dat zeker goed met dit podium en de voorstelling “Vleesgeworden”.