Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verandering als enige constante

Foto: Michiel Ronde

Mariëlle van der Keur een pionier, visionair en survivor. 20 jaar geleden richtte zij haar bedrijf Tender Services Group op. Tender Services Group, de aanbestedingsexpert die ondernemers adviseert en ondersteunt bij onder andere Europese aanbestedingen. Een bedrijf welke inmiddels behoort tot een van de meest toonaangevende in de tender branche.

In 2003 begon Mariëlle, met 2 andere gelijkgestemde ondernemende vrouwen, TenderCoach. Er was in die tijd een grote behoefte aan hulp en begeleiding bij het inschrijven op Europese aanbestedingen. Hulp voor de aanbestedende diensten was er genoeg, maar voor de inschrijvers? Die hulp bleef achter. Met de kennis, de ervaring en de wijsheid die Mariëlle in pacht heeft, heeft ze een veerkrachtige en flexibele partner voor ondernemers opgezet. “Het maximaliseren van inzicht en tender competenties in combinatie met begeleiding onder gespreide vleugels, leidt tot het beste resultaat voor onze klanten”, aldus Mariëlle.

Sinds 2013 staat Mariëlle alleen aan het roer en draagt het bedrijf de naam Tender Services Group, de aanbestedingsexpert die ondernemers adviseert en ondersteunt bij onder andere Europese aanbestedingen. Samen met 12 gespecialiseerde ondernemers worden alle opdrachtnemers vanuit de Scheveningse haven bijgestaan. Die gebeurt allemaal volgens de SAAR-methode; Signaleren, Analyseren, Adviseren en Realiseren.

Dankzij de verschillende diensten die de Tender Services Group aanbiedt, worden opdrachtgevers geholpen bij elk stukje van het aanbestedingsproces. Daarnaast kunnen zij zichzelf laten trainen door de TenderAcademy te volgen, een compleet curriculum waarin het gehele tenderproces aan bod komt.

Ook nu, na 20 jaar Tender Services Group, de vele successen, veranderingen en overwinningen, blijft Mariëlle verder dromen. Haar droom om ooit een zwarte BMW 3 Touring te bezitten is inmiddels vervuld. Maar de dromen van een boek schrijven en Zakenvrouw van het Jaar te worden blijft zij achter na jagen.

Foto: Rokkie Fotografie

Al meer dan 10 jaar maakt Mondial Movers gebruik van Tender Services Group. Met als belangrijkste doel; de opdrachten van de verschillende overheidsinstanties binnen te halen. Samen hebben we mooie opdrachten binnen gehaald, iets wat wel constant is.