Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Taart voor verhuizer uit Vught!

Op het kantoor van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, in Alblasserdam is een overheerlijke taart afgeleverd. Voor wie is deze taart bestemd?

Taart verhuizer Vught Politie mondial movers

Mondial Movers heeft al geruime tijd een contract met Politie Nederland. De vestigingen van Mondial Movers door het hele land voeren regelmatig uiteenlopende opdrachten uit. Van een kleine interne verhuizing tot aan een grote kantoorverhuizing.

Zo ook Mondial Eduard Strang Verhuizingen, de vestiging uit Vught. Onlangs hebben zij voor het Politiedienstencentrum verschillende verhuisbewegingen uitgevoerd op het kantoorgebouw Piazza aan de Boschdijktunnel 40 in Eindhoven. Een kantoorgebouw met een oppervlakte van circa 3.400 m2, dat ervoor zorgt dat er optimaal tegemoet kan worden gekomen aan het behoud van bestaande en toekomstige werkgelegenheid. De verhuisbewegingen, zoals het plaatsen van dossierkasten en het verhuizen van bureausets, zijn tot volle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd.

Het Politiedienstencentrum, onderdeel van Politie Nederland, wilde de verhuizers van Mondial Eduard Strang Verhuizingen persoonlijk bedanken voor alle inspanningen bij de realisatie van het Diensten Centrum in Eindhoven en heeft daarvoor een heerlijke taart laten bezorgen. Omdat het wat moeilijk was de verse taart dezelfde dag nog in Vught af te leveren, mochten de medewerkers in Alblasserdam deze nuttigen en moeten de collega’s in Vught genoegen nemen met de foto’s.