Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Taart van de Provincie

Taart wordt er wel vaker gegeten, maar dat er in de week na de verhuizing, namens de Provincie Zuid-Holland, een mooie slagroomtaart van Maison Kelder bezorgd wordt komt natuurlijk niet zo vaak voor.

taart mondial movers

De Provincie Zuid-Holland heeft een meerjarig verhuiscontract gesloten met Mondial Movers en regelmatig zijn er, in het kader van herstructurering en renovatie van het Provinciehuis in Den Haag grote verhuizingen.

De verhuizingen worden uitgevoerd door de verhuizers van Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, de vestiging van Mondial Movers in Den Haag, en de taart werd dan ook bij het verhuisbedrijf aan de Zinkwerf bezorgd omdat de eerste fase van een grote verhuizing tot volle tevredenheid van de klant is afgerond. Met nog twee fases te gaan is in ieder geval de toon gezet voor het afsluiten van een succesvolle projectverhuizing.

De nazorgploeg van Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, bestaande uit projectverhuizers en ICE-Verhuizers, heeft op maandag geen enkele melding te verwerken gehad. Daaruit valt op te maken dat de verhuizing van ruim 500 medewerkers van de Provincie Zuid-Holland foutloos is uitgevoerd.

De tekst: “Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet, namens Provincie Zuid-Holland” zegt genoeg!