Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Taart voor 100% elektrisch vervoer

Taart om goede samenwerking te vieren.

Taart, Rotterdam, Verhuizen, Verkiezingen

Waarom taart?

Marie-Jose Baartmans, directeur van Breytner, nam het heft in handen om een fantastische taart aan te snijden. De taart is aan de combinatie Breytner, Mondial R. Vlot Verhuizingen geschonken door transportbedrijf Sanders|Fritom om de bedrijven te bedanken voor het delen van kennis op het gebied van elektrisch vervoer.

Perfecte taart!

De prachtige (en lekkere!) taart is gemaakt door Doutsje Wiersma van Doutsje’s Cakes uit Uden. Alles komt in de taart aan bod, de verhuiswagen van Mondial R. Vlot Verhuizingen, het logo van Breytner, de oplaadpaal en natuurlijk de slogan “100% elektrisch, 100% schoon“.

Inzet van de elektrische verhuiswagens

Het elektrische wagenpark waarover Breytner en Mondial R. Vlot nu kunnen beschikken bestaat uit 4 19 tons distributie / verhuiswagens. De auto’s worden hoofdzakelijk in de regio Rotterdam ingezet, maar zijn ook al in Amsterdam, Den Haag en Utrecht gesignaleerd.

Wanneer worden de auto’s ingezet

Vooral in het centrum van de grote steden komen ze heel goed tot hun recht. Niet alleen zijn ze natuurlijk veel schoner, met 0% CO2 uitstoot en geen roetdeeltjes, maar ook zijn ze veel stiller. Dat laatste komt vooral van pas als er ’s morgens vroeg en ’s avonds in het centrum gereden wordt. Dat gebeurt natuurlijk bij de bevoorrading van winkels, maar ook bij verhuizingen in de woonwijken. Ook als er bijvoorbeeld ’s morgens vroeg stemlokalen moeten worden ingericht  (er zijn toch bijna ieder jaar wel een keer verkiezingen) is het natuurlijk prettig als dat zonder overlast gebeurt.

Samenwerking

Mondial Movers heeft volop elektrische auto’s tot haar beschikking. niet alleen deze vier grote in Rotterdam, maar er zijn er ook vier in Amsterdam (bij Mondial Aad de Wit Verhuizingen) en één in Den Haag ( bij Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen). Daarnaast zijn er tal van bestel- en manschappen auto’s die dagelijks in de centra op pad zijn. Onder andere in Haarlem, Zoetermeer, Utrecht en Groningen worden dagelijks elektrische auto’s met ‘klein rijbewijs’ ingezet. Indien noodzakelijk wordt al dat materiaal natuurlijk samengebracht om een grote “elektrische” opdracht te klaren.

De taart tenslotte

Werd natuurlijk helemaal opgegeten, maar de marsepeinen verhuiswagen wordt echt nog wel even bewaard!

Taart, elektrisch, verhuizen, verkiezingen, rotterdam