Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Succesvolle verhuizing Innova Energie

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen heeft verhuizing van Innova Energie, vanaf de Vlietweg in Leidschendam naar het gebouw iBuilding aan de Oude Middenweg 75 in het Forepark in Den Haag, uitgevoerd.

verhuizing mondial movers duurzaam mvo

Officemanager van Innova Energie, Stephanie Kuypers, is bijzonder tevreden over de wijze waarop de verhuizing is uitgevoerd. Dat gebeurt natuurlijk op een duurzame wijze zoals die bij Innova Energie past en de vriendelijke verhuizer uit Den Haag als enige verhuizer in de regio kan aanbieden, namelijk volledig elektrisch.

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen is een bekend verhuisbedrijf in de regio van Den Haag. De verhuizer onderscheid zich, zeker voor de zakelijk markt, door als enige verhuisbedrijf uit Den Haag verhuizingen uit te voeren met behulp van een elektrische verhuiswagen. Dit is bijzonder goed voor het milieu, omdat er veel minder schadelijke stoffen vrijkomen dan normaal het geval is. En past goed bij de bedrijfsfilosofie om rekening te houden met het milieu en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Het is bijzonder mooi dat beide bedrijven deze filosofie delen en de enorme logistieke operatie succesvol hebben uitgevoerd. Het was voor de verhuizer dan ook een eer om de gehele verhuizing van Innova Energie voor rekening te nemen.

Duurzame verhuizer

Duurzaamheid is totaal verweven in de diensten die het bedrijf levert. Door het delen van kennis, het fungeren als ambassadeur voor duurzaamheid bij regionale activiteiten en het bijwonen van discussies over bijvoorbeeld luchtkwaliteit, is Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen een voorbeeld voor andere MKB-bedrijven. In alle bescheidenheid werkt het personeel van het verhuisbedrijf aan een betere wereld. Het zijn betrokken doeners, en als het over duurzaamheid gaat is het enthousiasme aanstekelijk en de toekomstvisie doelgericht.