Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Strijd om Mondial Bokaal!

Een deel van het wagenpark van Mondial Movers is nu te zien in een korte film die tijdens de Familiedag is gemaakt. Met foto’s en een stuk bewegend beeld geeft het een beeld van de diversiteit aan verhuiswagens. Het werken met dit materiaal, doen de verhuizers natuurlijk graag. Zij doen er alles aan om het in topconditie te houden.

strijd mondial bokaal verhuizer verhuizingen mondial movers

Dit bleek ook wel toen ruim 80 verhuiswagens vroeg in de ochtend arriveerden bij het Openluchtmuseum in Arnhem. Natuurlijk om met collega’s en familie de Mondial Familiedag te beleven, maar ook om de prijs voor de schoonste verhuiswagen te veroveren. De spetters en aarde die de verhuiswagens op de heenreis opgelopen hebben, werden dan ook nog even snel weggepoetst.

Eenmaal schoon werden alle verhuiswagens gepositioneerd om de jury, de familie Hoekstra van Mondial Friesland Verhuizingen, te ontvangen. De jury beoordeelde de totale indruk die de verhuiswagen achterlaat. De bokaal hoeft dus niet naar de nieuwste of de grootste verhuiswagen te gaan, maar juist naar die truck die er perfect uitziet.

De jury heeft unaniem besloten om de BS-BZ-06, een DAF-verhuiswagen van Mondial Kattenberg Verhuizingen, te bekronen met de bokaal voor “Schoonste Verhuiswagen 2015”. De verhuiswagen is, volgens de jury, niet de nieuwste, maar wel met veel aandacht verzorgd. Gerrit van den Bosch, chauffeur en verhuizer bij het verhuisbedrijf uit Nunspeet, heeft de bokaal in ontvangst genomen.

Mondial Familiedag, alle verhuizers bij elkaar

De Mondial Familiedag 2015 ligt al enige tijd achter ons, maar nog vaak kijken wij terug en worden herinneringen opgehaald.

Nu, bijna een maand verder, genieten wij nog steeds van de foto’s die gemaakt zijn tijdens de Mondial Familiedag in het Openluchtmuseum te Arnhem. Het mooie weer, de vrolijke gezichten en de leuke gesprekken zijn factoren die de dag tot een succes hebben gemaakt.

En nog steeds komen er nieuwe foto’s bij in het webalbum van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer. Foto’s van het museum, van alle aanwezigen, maar ook van het uitgebreide wagenpark.