Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Speelgoededoelendozen voor stichting Social Klus

Vrijwilliger Ron van Zeggeren heeft namens de Mondial Movers Foundation de stichting Social Klus verrast met vijf Speelgoededoelendozen. Het speelgoed wordt gedoneerd aan Oekraïense kinderen die in Roosendaal verblijven.

Speelgoededoelendozen voor stichting Social Klus

De stichting Social Klus is een welzijnsorganisatie die inwoners van Roosendaal op tal van vlakken kan ondersteunen. Dit geldt uiteraard ook voor vluchtelingen uit Oekraïne die in deze gemeente verblijven. Alle steun is daarbij welkom. De vijf goed gevulde Speelgoededoelendozen konden dan ook goed gebruikt worden voor kinderen uit diverse leeftijdscategorieën.  

De Speelgoededoelendoos is een initiatief van de Mondial Movers Foundation. Deze stichting is opgericht door landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers en heeft als missie het bestrijden van armoede en eenzaamheid.
In het kader daarvan geven de Mondial verhuisbedrijven de unieke Speelgoededoelendoos mee aan particuliere en zakelijke klanten. Het doel daarvan is om kwalitatief goed speelgoed in te zamelen. Het speelgoed komt vervolgens via diverse goede doelen in Nederland, bij kinderen terecht voor wie het niet vanzelfsprekend is om speelgoed te hebben.