Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Stichting NIKO krijgt fiets

Stichting NIKO uit Alkmaar, klant van de maand

Stichting NIKO, Mondial De Graaf, fiets

Klant van de maand

De verhuizers van Mondial De Graaf Verhuizingen uit Alkmaar hebben de Stichting NIKO uitgeroepen tot hun “klant van de maand”
Enerzijds omdat het gewoon fijn is om bij de zorginstelling aan de gang te gaan. Anderzijds door de vriendelijke sfeer die er hangt.

Fiets

Het is een actie van Mondial Movers, dat een “klant van de maand” als prijs een fiets ontvangt. Een fiets komt altijd van pas en zeker als je terrein te groot is om te gaan lopen.

Uitreiking

Zoals op de foto te zien is, is de complete “NIKO”verhuisploeg van Mondial De Graaf Verhuizingen aanwezig bi de overhandiging van de blauw met sterren getooide Mondial fiets.

Stichting NIKO

Het is een zorgorganisatie in Alkmaar. Zij leveren zorg- en dienstverlening aan ouderen. Het uitgangspunt is: wat kan iemand zelf en hoe kunnen we ondersteunen als het niet meer alleen lukt. Thuis en in onze woonzorgcentra.

Bijvoorbeeld met huishoudelijke of maatschappelijke ondersteuning en thuiszorg om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Of met een zelf te besteden zorgbudget in een van onze locaties. De bewoner bepaalt, en de zorgverleners zijn zijn/haar rechterhand!

Alles wat de zorginstelling doen, gebeurt met persoonlijke aandacht en passie voor het vak. De medewerkers kennen graag het verhaal rondom de bewoners en de mensen die belangrijk voor ze zijn.

Met 450 medewerkers, 3 zorgcentra en 150 vrijwilligers staan Stichting NIKO 24/7 klaar om het verschil te maken! Stichting NiKo is persoonlijk, deskundig en dichtbij.