Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Stichting Armoedefonds reikt cheque uit aan De Verhuisfamilie

Op donderdag 4 juni 2015 heeft Stichting De Verhuisfamilie een cheque van € 750,- ontvangen, uit handen van Marjon Staal van Stichting Armoedefonds.

Stichting Armoedefonds uitreiking cheque verhuisfamilie

Stichting Armoedefonds ondersteunt plaatselijke organisaties die zich bezig houden met directe armoedebestrijding in Nederland. Van de donaties en giften die zij ontvangt is de stichting in de gelegenheid regelmatig een cheque uit te reiken. Marjon Staal is blij dat zij met deze gift De Verhuisfamilie, waarvan het founderschap bij Mondial Movers ligt, weer een stukje verder kan helpen.

Mondial Movers ondersteunt De Verhuisfamilie met een jaarlijkse gift, terwijl de Mondial Verhuisbedrijven iedere verhuizing bijdragen aan het goede doel. Met deze giften kan De Verhuisfamilie, samen met haar Erkende Verhuizers en vrijwilligers, verhuizingen op maat realiseren voor diegenen die daar echt behoefte aan hebben, maar niet over de middelen en de juiste netwerken beschikken.

Tom Stuij en Elly van Etten, bestuursleden van De Verhuisfamilie, namen dan ook graag de cheque uit handen van Marjon Staal aan. Mondial Movers en De Verhuisfamilie zijn heel blij met de gift van het Armoedefonds.