Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Start serie opleidingen fysieke belasting voor verhuizers

Start serie opleidingen Fysieke Belasting

Start serie opleidingen fysieke belasting voor verhuizers Mondial Movers Albasserdam

Trainer Jeanine Kroezen van STEP heeft namens het Verhuiscollege de aftrap gegegeven voor een speciale serie cursussen aan de verhuizers van Mondial Movers.

Om goed te verhuizen is het noodzakelijk dat de verhuizers goed tillen en leren waar hun grenzen liggen. Het gaat niet om dommekracht, maar om vakkundig zware zaken verplaatsen. Vaak in een groep van twee of drie verhuizers en dan is het helemaal moeilijk en moet je op elkaar durven vertrouwen. Nu ook de wettelijke eisen aan het mogen tillen nog verscherpt worden en Mondial-Movers aan de andere kant haar klanten wel wil blijven bedienen, is het zaak om goed beslagen ten ijs te komen.

Mondial Movers leert haar medewerkers op diverse manieren de kunst van het tillen. Een grote groep verhuizers krijgt een theoretische cursus, een groep oefent in de praktijk en via de brancheopleidingen en nu is er voor het eerst de groep die zowel theorie als praktijk in één dag te lijf gaat.

In totaal zullen in de maanden juli en augustus van 2013 zo’n 120 verhuizers van Mondial-Movers deze opleiding volgen.

In ieder geval was de eerste dag een groot succes, er is veel gelachen en uiteindelijk werd ook het examen met goed gevolg afgelegd.

Deze eerste dag waren aanwezig (door elkaar op de foto), Trainer Jeanine Kroezen en de verhuizers van Golde, Vlot, van Aartsen, Houtepen, de Witte, Nieuweboer, Verberk, Roest, Schipper, Galjé, Kleijne, van der Meer, Jans, Kok en Janszen van acht verschillende Mondial verhuisbedrijven uit het land.