Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Stage davinci college dordrecht bij mondial movers verhuizingen Alblasserdam

Tess en Viresh, samen één Duo stageplaats

Verhuizen Mondial Movers DaVinci College Stageplaats

Tess van Leeuwen en Viresh Raghoe zijn het komende (school)jaar op het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam bezig met het vervullen van hun stage. Ze volgen de opleiding Bedrijfsadministratie niveau 3/4 op het DaVinci College in Dordrecht. De stage begint op 9 september 2013 en eindigt 20 juni 2014, dus Tess en Viresh krijgen alle tijd om zich echt te verdiepen in de administratieve taken die binnen een bedrijf als Mondial Movers worden uitgevoerd.

Samen vervullen ze een DUO stageplaats, hetgeen inhoudt dat ze ieder 2,5 dag op kantoor aanwezig zijn en zo samen voor een perfecte invulling van de vijfdaagse werkweek zorgen.

Voor Mondial Movers is de DUO stageplaats een extra pluspunt bij het ter beschikking stellen van stageplaatsen, nu loont het immers om een werkplek speciaal vrij te maken voor de stagieres en kunnen opdrachten aaneengesloten worden uitgevoerd.

De eerste evaluatie heeft al uitgewezen dat zowel begeleiders Tom Stuij, Marianne Junge en Boy van der Veer als de stagieres Tess van Leeuwen en Viresh Raghoe erg tevreden zijn met de samenwerking.