Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Veel springplezier op Mondial-Springkussen

Zaterdag 17 september ’16 was de afsluiting van het jaarlijks meerdaagse evenement in Alblasserdam: Het Havenfestival. Tijdens het Havenfestival was het mogelijk om eens lekker te springen in een van de verhuiswagens van Mondial Movers.

springplezier mondial springkussen mondial movers

Traditiegetrouw is op zaterdag de braderiedag. De centrale kern van Alblasserdam wordt dan autovrij en omgetoverd tot een gezellig centrum met een ruim aanbod aan kraampjes, activiteiten en gezellige live muziek.

Ultiem springplezier

Het team van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, was dit jaar aanwezig met het Mondial-Springkussen.

Op het raadhuisplein, net voor het gemeentehuis van Alblasserdam, werd al vroeg in de ochtend alles gereed gemaakt voor het springkussen. Goed weer en de 26ste editie van het Havenfestival zorgde voor voldoende drukte.

De kinderen konden zich uitstekend vermaken op het springkussen, dat speciaal in de vorm van een verhuiswagen ontworpen is.

Bijdrage Stichting De Verhuisfamilie

De gelegenheid is gelijk aangegrepen om te collecteren voor het goede doel dat door de verhuizer is opgericht en inmiddels tot het gezamenlijk goede doel van alle Erkende Verhuizers in Nederland is uitgeroepen.

kwartiermaker Verhuisfamilie mondial movers

John van den Berg, projectbegeleider van De Verhuisfamilie, heeft maandagochtend direct het opgebrachte bedrag in ontvangst genomen. Stichting De Verhuisfamilie is blij met de opbrengst van € 100,-, welke ingezet kan worden in het bereiken van haar missie om minvermogende en eenzame burgers te ondersteunen die op het punt staan te verhuizen.