Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Springkussen bij opening ‘Het Schuttersplein’

Op woensdag 26 oktober 2016 is de brede school ‘Het Schuttersplein’ officieel geopend. Verhuisbedrijf Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen zorgden voor het nodige springplezier met het Mondial-Springkussen.

Springkussen mondial movers

In de ochtend waren tal van activiteiten georganiseerd, voor alle kinderen. Onder de naam Schuttersplein’s got talent konden de kinderen, met elkaar, hun talenten ontdekken!

Veel springplezier

De ochtend voor de kinderen werd gesponsord door een aantal bij het de bouw van de nieuwe school betrokken bedrijven, waaronder Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Sliedrecht.

De verhuizer is één van de stakeholders van het Schuttersplein en heeft daarom een mooie bijdrage geleverd aan de opening van het plein. Sponsoring van het Mondial-Springkussen!

Met de inzet van het springkussen konden de kinderen genieten van een echte feestochtend. Iedereen reageerde dan ook enthousiast op het grote springkussen. De foto’s die gemaakt zijn spreken voor zich; de kinderen vermaakten zich prima en sprongen vrolijk heen en weer.

Officiële opening

De ochtend werd afgesloten met de officiële opening, wethouder Doodkorte, sprak de kinderen en genodigden toe, waarna muziekjuf Helga Buitelaar samen met de kinderen het Schuttersplein toezong.

De feestelijke openingshandeling vond plaats onder het oog van veel ouders, leerlingen, leerkrachten, betrokkenen en omwonenden.